Cercetați penal pentru braconaj cinegetic și uz de armă letală fără drept

La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, i-au depistat, în flagrant, pe raza localităţii Albina, comuna Tichilești, pe doi brăileni, în timp ce săvâşeau infracţiunea de braconaj.

La data de 25 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza fondului cinegetic Brăila. Cu această ocazie, duminică dimineață, în jurul orei 07:50, poliţiştii i-au depistat în flagrant, pe raza localităţii Albina, pe doi bărbaţi, cu vârstele de 73 şi 52 de ani, ambii din Brăila, care vânaseră două animale sălbatice, din specia raţă.

Cele două arme de vânătoare erau deţinute legal, însă brăilenii nu ar fi respectat condiţiile din autorizaţia de vânătoare.

Poliţiştii au luat măsura indisponibilizării armelor şi a unui număr de 55 de cartuşe de vânătoare, păsările fiind predate către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.