Chioșcurile din stațiile de autobuz din Bariera Călărașilor au fost demolate

Primăria Brăila a demolat două chioșcuri din stațiile de autobuz situate în zona Barierei Călăraşilor şi care erau amplasate acolo de la sfârșitul anilor ’90. cele două construcții erau abandonate de mai mulţi ani, iar firma care le deţinea acum se află în procedură de lichidare. 

Firma care deținea cele două spații se află în procedură de lichidare și a fost notificată încă din luna iulie a anului trecut că trebuie să demoleze construcţiile de pe domeniul public. Termenul de conformare dat de Primărie a fost de 30 de zile, astfel că în august 2018 trotuarul ar fi trebuit adus la starea iniţială.

Operațiunea de demolare a celor două chioșcuri a fost făcută miercuri și joi de SUPAGL Brăila. În conferința de presă de astăzi primarul Dragomir a anunțat că  în perioada următoare va începe amenajarea unor staţii smart, pe Calea Călăraşilor și calea Galați, iar valoarea contractului este de  890.953 lei cu TVA. Câștigătorul licitației pentru aceste stații de autobuz este aceeași firmă care a realizat stațiile din Cluj Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.