Coldea, așteptat din nou la Poliție

Florian Coldea este în pragul disperării după eșecul din alegeri și pentru că este blocat în țară. „Generalul negru” ajunge din nou în fața polițiștilor pentru a da cu subsemnatul. „Stăpânul cătușelor” este furios că nu poate părăsi țara și rămâne cu afacerile din străinătate blocate. Potrivit unor surse, acesta ia în calcul să trimită alți acoliți ca să îi salveze averea.

Florian Coldea trebuie să se prezinte, vineri, la sediul Poliției din Voluntari pentru semnarea controlului judiciar, măsură impusă de procurorii anticorupție pentru o perioadă de 60 de zile în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influență și spălare de bani. Acum câteva săptămâni, „generaulul negru”, așa cum este supranumit Coldea, și-a mutat atât data, cât și ora controlului judiciar pentru a scăpa de întrebările incomode ale jurnaliștilor. 

Între timp, apar noi informații legate de Florian Coldea. Acesta avea o influență foarte puternică atât la nivel internațional, cât și național și proteja o mafie albaneză. 

Rețeaua care se ocupă cu traficul de arme, carne vie și droguri în Balcani a intrat și în vizorul FBI. Germania, Albania România.

Nu e exclus ca în perioada următoare să îl vedem din nou la sediul DNA pe Florian Cole pentru a da explicații procurorilor. La ora actuală, 4 denunțuri se află pe masa DNA.

De asemenea, nu este exclus nici ca să vedem un alt general important al SRI – Dumitru Cocoru – la DNA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.