Conducere pirmidală la Spitalul Județean! Chiriac vrea să-i responsabilizeze pe cei implicați

 

Discutând despre lipsa de transparență și comunicare, pe care o manifestă conducerea Spitalului Județean din Brăila, în relația cu mass-media, președintele Consiliului Județean ne-a garantat că acestă situație se va schimba, iar în scurt timp se va organiza o conferință de presă în acest sens.

Iulian Chiriac ne-a mărturisit că are planuri îndrăznețe de a responsabiliza cadrele medicale, astfel încât, fiecare să se implice în buna desfășurare a actului medical.

Spitalul nu poate fi condus de o singură persoană. Este o unitate foarte mare și trebuie o conducere piramidală și asumată de fiecare persoană care are în subordine niște oameni și aici mă refer la asistentele șefe, la medicii șefi de secție, la directorul de îngrijiri, la directorul medical și până la manager. Eu vă spun foarte sincer, managerul este sau nu este – un spital ar putea funcționa foarte bine, dacă această componență, a șefilor de secție, a asistentelor șefe și a unui director medical, ar fi competitiva, aplicată. Ar merge fără nicio problemă fără manager”, a declarat Iulian Chiriac.

Președintele Consiliului Județean a atras din nou atenția asupra lipsei de empatie pe care cadrele medicale o manifestă în relația cu pacientul și a declarat că vor exista demiteri dacă se constată că acest comportament va persista la UPU.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.