Consilierul municipal liberal Adrian Tabarac este de părere că primarul Marian Dragomir nu are o viziune coerentă și realistă în ceea ce privește transportul în comun din municipiul Brăila.

În opinia consilierului PNL modernizarea parcului auto al SC Braicar SA s-a făcut gândind la nevoile cetățenilor, iar problema transportului public de călători nu este rezolvată. Tabarac a spus că ar fi trebuit făcut un caiet de sarcini, pentru achiziționarea mijloacelor de transport, care să permită mai multor firme să participe și calitatea autobuzelor să fie mai bună.

Noi am cumpărat ce este mai ieftin și pe principiul lasă că am rezolvat problema. n-am rezolvat-o. Autobaza Braicar este plină de autobuze noi, inclusiv cele din ultimul lot, aflate în reparații, pentru că au probleme. Lucrurile acestea au fost făcute tot heirupist” a spus Adrian Tabarac.

Consilierul PNL a spus că nici un amendament propus de consilierii liberali nu a fost luat în considerare și orice a spus Partidul Național, Liberal primarul parcă vede negru în fața ochilor.

Tabarac a rememorat perioada grevei de la Braicar, de la sfârșitul lunii mai a anului trecut, când a aflat din discuțiile cu șoferii cât de gravă este situația de la Braicar, unde nici în prezent nu există un revizor tehnic.

Consilierul PNL a atras atenția că multe dintre autobuzele cumpărate pentru Braicar sunt subdimensionate pentru numărul de călători. Acesta consideră că multe dintre defecțiunile care apar se datorează și supraîncărcării în momentele de vârf în autobuzele de capacitate mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here