Consiliul Local Chiscani se face direct răspunzător pentru stațiunea Lacu Sărat! Președintele CJ cere o hotărâre de urgență!

 

În urma acuzațiilor apărute în mediul online, față de felul în care este administrată stațiunea Lacu Sărat, președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac a tinut să facă anumite lămuriri, acuzându-i pe consilierii din Chiscani care refuză orice asociere cu Brăila.

De la preluarea mandatului am pus interesul cetățeanului mai presus toate. Independent de voința mea, anumite persoane din funcții publice – consilieri locali, din CL Chiscani, au ținut cu tot dinadinsul, din motive doar de ei știute, să lase în paragină stațiunea Lacu Sărat.

Pe această cale, solicit încă o dată public dlui. primar al comunei Chiscani – Cojea Costică să facă public numele consilierilor care au votat împotriva asocierii Primăriei Chiscani cu Primaria Municipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila pentru salvarea stațiunii.

Fiind un subiect de mare interes local, dar și național, consider că este esențial să se cunoască adevărații vinovați, pentru a nu mai fi lansate în spațiul public teorii greșite sau neadevărate.

Cer public primarului și tuturor consilierilor locali reintroducerea în prima ședință de Consiliu Local a proiectului privind asocierea între cei 3 factori determinanți în dezvoltarea și scoaterea din situația actuală a stațiunii Lacu Sarat.

Vă readuc aminte că cele 2 hotarari ale CJ Brăila și Primariei Municipiului Brăila privind salvarea stațiunii, din anul 2017, sunt valabile și astăzi.

Refuzul dumneavoastră și de această dată de a pune lucrurile în mișcare, vă face direct răspunzători pentru declinul unui obiectiv turistic de referință”, a declarat Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila.

În anul 2017 consilierii municipali şi cei judeţeni au votat asocierea, însă din păcate s-au lovit de încăpăţânarea consilierilor locali de la Chiscani care au votat împotriva proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.