CS Făurei a încheiat turul campionatului Ligii a 3-a cu o victorie

CS Făurei a intrat în vacanța de iarnă după ce a reușit să obțină toate cele trei puncte în meciul de pe teren propriu cu Înainte Modelu. Echipa fraților Nicoliță a câștigat cu 2-0 prin două reușite în ultimele minute ale partidei, în fața unei echipe incomode, care s-a bătut până la final pentru a pleca de la Făurei măcar cu un punct.

Deși s-a confruntat în acest sezon cu mai multe probleme, financiare și de lot, CS Făurei a încheiat bine turul campionatului din liga a 3-a, seria a II-a. Ultima etapă a adus încă trei puncte pentru echipa fraților Nicoliță, care a avut 5 victorii, un egal și o înfrângere în ultimele 7 etape.

Ambele reușite din meciul cu Înainte Modelu i-au aparținut lui Alexandru Gabriel Niță, în urma unor acțiuni personale ale acestuia pe flancul drept al atacului gazdelor, după ce a driblat 2-3 adversari. Golurile au venit în minutele 90 și 90+3.

Pentru CS Făurei au jucat: A. Nicoliță – M. Mocanu, S. Agache, Al. Drezaliu, S. Apostol – Al. Niță, Fl. Bălan, B. Nicoliță, G. Dragomir (min. 90 R. Zainea) – F. Roată (min. 75 Al. Dronea), S. Nicoliță.

CS Făurei a încheiat turul pe locul 10, cu 20 de puncte și golaveraj 22-23, la egalitate cu Poseidon Limanu, dar aceștia au mai multe goluri marcate, dar și avantajul victoriei cu 4-1 în meciul direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.