CS Făurei a încheiat meciurile din anul 2021 pe stadionul Milcovul din Focșani, unde a întâlnit pe CSM Focșani 2007, în etapa a 15-a din Liga a 3-a, seria a II-a. Ocupanta locului 2 în seria s-a impus fără probleme în fața echipei la care a revenit pe eren Bănel Nicoliță, scor 4-2 (3-0).

CSM Focșani a deschis scorul în minutul 2, Manu a primit o pasă în adâncime pe partea stângă a atacului focșănenilor de la Negoiță și a centrat pe linia careului de 6 metri, iar Strătilă venit din spate a reluat cu capul în plasa porții lui Toma. În minutul 12 Manu a șutat din interiorul careului, dar mingea a lovit transversala și a revenit în centrul careului de unde Strătilă a șutat peste poartă. În minutul 15 CSM Focșani a reușit să înscrie golul 2 după o fază parcă trasă la indigo cu cea a primului gol, numai că de data aceasta la finalizare a fost Băciuț, care a marcat din 7 metri, la prima bară, cu piciorul.

În minutul 27 Niță a pierdut o minge la 40 de metri de propria poartă în fața lui Dascălu, acesta a avansat până la marginea careului și i-a pasat lui Băciuț, iar acesta a prelungit în dreapta la Sorin Strătilă care a șutat de la 10 metri, pe colțul lung, 3-0. În minutul 42 Gherghișan a șutat de la 18 metri lateral stânga, pe colțul scurt, dar portarul Lazăr a reținut.  

În minutul 47 Florin Bălan, de la centrul terenului, a trimis o pasă în adâncime pentru Stelică Nicoliță care a trimis din 10 metri pe lângă portarul Lazăr, 3-1.

În minutul 58 Săpunaru a șutat de la 13 metri poziție centrală, dar șitul său s-a oprit în piciorul portarului Toma. În minutul 64 Negoiță a centrat în fața porții, dar Predoiu, din 5 metri, a trimis peste poarta oaspeților. În minutul 68 Bănel Nicoliță a șutat de la distanță, dar portarul Lazăr a reținut fără probleme. În minutul 71, după un șut al lui Bănel nicoliță, mingea a lovit un jucător al Focșaniului și a ricoșat la Bălan, care a fost faultat în careu de Negoiță și arbitrul a dictat penalty. Silviu Moise a executat lovitura liberă, în dreapta lui Lazăr, lângă bară, facând inutil plonjonul acestuia, 3-2 din minutul 72.

În minutul 82 Predoiu a șutat de la 18 metri în Agache, mingea a juns la Manu, care a trimis un șut de la 17 metri, în stâna lui Toma, 4-2.  

CS Făurei: Toma – Niță, Comșa (Min. 19 Dunca); Gîță, Agache, Chihaia, B. Nicoliță, Fl. bălan, Gherghișan, (min. 88 Vasiliu), S. Moise (min. 88 Al. Petrescu), S. Nicoliță. Antrenor: Alexandru Balaban.

CS Făurei încheie anul 2021 pe locul 8 în seria a II-a din Liga a 3-a, cu 8 puncte.

Imagine foto: CSM Focșani

Sursa: Realitatea de Braila