CSM fetești și CS Făurei au terminat la egalitate și meciul retur al barajului de menținere/promovare în Liga a 3-a. După 2-2 în tur, la Făurei, în jocul de la fetești, meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0. În aceste condiții echipa din Fetești este promovată în liga a 3-a, dar CS Făurei a contestat dreptul de joc a trei dintre componenții echipei din Fetești, Denis Dincă, Marian Tudor și Marcel Minea. Dacă Comisia le va da dreptate, atunci CS Făurei va rămâne în Liga a 3-a și sezonul viitor.

Meciul retur, de la Fetești, a fost dominat de echipa din Făurei, dar fără a concretiza și pe tabela de marcaj. În minutul 5, Pungă a executat o lovitură liberă din lateral stânga, dar a trimis peste poarta gazdelor. În minutul 25 gazdele au avut o lovitură liberă de la 22 de metri, dar mingea a fost deviată de zid în corner. Cei de la făurei au respins și mingea rezultată din corner, declansând un contraatac, dar Fineas Roată a fost faultat la centrul terenului de un apărător al gazdelor, care a oprit atacul oaspeților.

În minutul 48 Stelică Nicoliță a intrat în careu gazdelor și a șutat din lateral stânga, dar portarul a respins în corner. Lovitura de colț executată de Pușcașu, pe bara a doua, a fost reluată din 4 metri de Silviu Moise, cu capul, dar pe lângă poartă. În minutul 55, gazdele au avut o lovitură liberă de la circa 25 de metri lateral stânga, mingea a fost trimisă cu boltă pe colțul lung, dar Goicea a respins în lateral. În minutul 62 Pungă a executat un corner de pe stânga, pe bara a doua, Bârsănel a reluat cu capul din 2 metri, iar portarul gazdelor a respins în corner. În minutul 67 o lovitură liberă a oaspeților a fost trimisă cu boltă spre poartă, prea înalt pentru ca cineva să devieze cu capul în poartă, iar portarul gazdelor a reținut.

În minutul 71 Nicoliță a centrat de pe stânga, la bara a doua, dar portarul gazdelor a reținut în duel cu Adrian Dunca. În minutul 72 Adrian Dunca a fost faultat în iunteriorul careului, dar arbitrul de centru a mutat lovitura liberă în afara careului. Pungă a executat puternic, dar mingea a fost deviată de zid în corner.

În minutul 78, un atac rapid al gazdelor a fost finalizat cu un șut de la marginea careului, puțin peste poarta oaspețiilor. În minutul 79 Stelică Nicoliță a vrut să-i paseze în careului Dunca, dar un jucător al gazdelor venit din spate a degajat în corner.

În minutul 87 Pungă a trimis o minge în diagonală pentru Moise, dar șutul acestuia din interiorul careului, lateral stânga, a trecut pe lângă poartă. În minutul 89, Stelică Nicoliță, din colțul careului de 6 metri, a încercat să trimită în poartă cu un lob peste portar, dar mingea a căzut pe plasa superioară a porții, deviată de portar. Cornerul executat de Pușcașu pe prima bară, a fost respins de portarul gazdelor în lateral și recentrarea lui Pușcașu a fost blocată de apărătorii celor de la Fetești.

În minutul 90+3 Moise a fost faultat la 22 de metri, ușor lateral stânga. Pușcașu a executat dar mingea a fost deviată din zid peste poartă. Lovitura de la colțul terenului a rămas fără rezultat, chiar dacă Făureiul l-a trimis în careul oaspeților și pe portarul Goicea.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentBilanț coronavirus 24 mai: 230 de cazuri și 36 de decese
Articolul următorEvenimente private întrerupte de forțele de ordine