Având în vedere conflictul din seara de 20 noiembrie a.c., care avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, la o stație PECO, de pe raza municipiului Brăila, unde un bărbat, în vârstă de 42 de ani l-a lovit cu un cuțit pe un altul, în vârstă de 43 de ani, polițiștii precizează faptul că în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, bărbatul de 42 de ani a fost reținut, marți seară, pentru 24 de ore. 

Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. Inițial, individul a fost lăsat în libertate. 

Astăzi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila l-a prezentat cu propunere legală, iar instanța a dispus față de bărbat măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Procurorul, care a cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile, a contestat măsura arestului la domiciliu luată de Judecătoria Brăila, urmând ca decizia finală să fie luată de Tribunalul Braila.

Sursa: Realitatea de Braila