Sâmbătă, la Costinești, s-au încheiat meciurile din cadrul Festivalului Național de minibaschet, la care Cuza Pirates Brăila a participat cu o echipă la băieți.

Echipa de la Cuza Pirates Brăila a jucat în grupa K, alături de alte 8 echipe i a reușit să câștige patru meciuri, fiind învinsă în celelalte patru.

În primul meci, băieții pregătiți de Liliana Apostol au pierdut cu 18-30 meciul cu CS Fly OC Constanța. Luni după amiază, în al doilea meci din grupă, brăilenii au obținut prima victorie, 75-10 în fața celor de la  ABC Evolution București Otopeni. A doua zi au jucat un singur meci și au câștigat cu 45-23 în fața celor de la LPS Galați.

În etapa a IV-a, Cuza Pirates a pierdut meciul cu Dinamo CSS Nr 6-1 București, scor 45-59. Joi au obținut a patra victorie la acest turneu, învingând cu 45-17 pe ABC Rising Stars Popești Leordeni.

Vineri, 28 iunie, au jucat două meciuri. Dimineață au 10-45 meciul cu CSS Nr 5 București, iar după amiază au învins cu 40-30 pe ACS Îngerii Băniei Craiova.

În ultimul meci al turneului au pierdut la limită, 31-32, meciul cu ACS Primo Megaball Pitești, cu un coș primit în ultimele secunde de joc.

Cuza Pirates Brăila a încheiat astfel grupa pe locul 6 din 9 echipe.

Lotul echipei de minibaschet ACS Cuza Pirates Brăila a fost format din următorii jucători: Dobre Teo, Oancea Mădălin, Purice Andrei, Cocianu Alex, Diaconu Dragoș, Turosu Andrei, Tecu Andrei, Avarvarei Adrian, Neagu Teo, Harabagiu Andrei, Dan Victor, Urse Cristi, Radu Darius.

Articolul precedentLemne de foc transportate cu tramvaiul la Brăila
Articolul următorEmoțiile încep astăzi pentru cei care susțin examenul de Bacalaureat