Dacia Unirea Brăila a câștigat derby-ul cu CS Făurei

Dacia Unirea Brăila a reușit să obțină a doua victorie în acest sezon de Liga a 3-a. Echipa lui Florentin Petre a câștigat cu 1-0 (0-0) meciul cu echipa fraților Nicoliță. Ambele echipe au avut multe ocazii de gol, dar singurii care au marcat au fost cei de la Dacia Unirea.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 63 de Rareș Cristea, după o centrare de pe dreapta, recentrată în fața porții de Alexandru Duțu.

Meciul a avut mai multe ocazii de gol de ambele părți. Cei de la Făurei au trecut pe lângă gol, dar portarul Tudor a deviat în bară mingea șutată Florin Bălan. Vali Apostol a avut și el o ocazie. Șutul lui, de la marginea careului în lateral stânga, pe colțul lung, a fost scos de la vinclu de portarul Tudor, la scorul de 1-0.

Dacia Unirea a avut mai multe ocazii, prin Rareș Cristea de două ori în situații de unu la unu cu portarul, apoi Alexandru Duțu a avut și el o șansă de gol, tot în situație de unu la unu cu Aurel Nicoliță.

Dacia Unirea Brăila: G. Tudor – Libotte, Moroianu, Oumar Cisse, Cosentino – V. Robu (min. 58 D. Mihalcea), Bady, Goupy, Șt. Sava – Al. Duțu (min. 87 Abdul Fatai), R. Cristea

CS Făurei: A. Nicoliță – Al. Niță, B. Nicoliță, Drezaliu, Agache – D. Percă (min. 68 V. Apostol), Fl. Bălan, G. Dragomir, F. Roată – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

În urma acestui rezultat, după opt etape Dacia Unirea Brăila a urcat pe locul 12 cu 6 puncte, în timp ce CS Făurei a coborât pe locul 14 cu 4 puncte. În etapa următoare Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare la Axiopolis Sport Cernavodă. CS Făurei va înfrunta în etapa a IX-a pe teren propriu, pe cealaltă echipă din județul Brăila, Viitorul Ianca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.