Dacia Unirea Brăila a reușit să obțină a doua victorie în acest sezon de Liga a 3-a. Echipa lui Florentin Petre a câștigat cu 1-0 (0-0) meciul cu echipa fraților Nicoliță. Ambele echipe au avut multe ocazii de gol, dar singurii care au marcat au fost cei de la Dacia Unirea.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 63 de Rareș Cristea, după o centrare de pe dreapta, recentrată în fața porții de Alexandru Duțu.

Meciul a avut mai multe ocazii de gol de ambele părți. Cei de la Făurei au trecut pe lângă gol, dar portarul Tudor a deviat în bară mingea șutată Florin Bălan. Vali Apostol a avut și el o ocazie. Șutul lui, de la marginea careului în lateral stânga, pe colțul lung, a fost scos de la vinclu de portarul Tudor, la scorul de 1-0.

Dacia Unirea a avut mai multe ocazii, prin Rareș Cristea de două ori în situații de unu la unu cu portarul, apoi Alexandru Duțu a avut și el o șansă de gol, tot în situație de unu la unu cu Aurel Nicoliță.

Dacia Unirea Brăila: G. Tudor – Libotte, Moroianu, Oumar Cisse, Cosentino – V. Robu (min. 58 D. Mihalcea), Bady, Goupy, Șt. Sava – Al. Duțu (min. 87 Abdul Fatai), R. Cristea

CS Făurei: A. Nicoliță – Al. Niță, B. Nicoliță, Drezaliu, Agache – D. Percă (min. 68 V. Apostol), Fl. Bălan, G. Dragomir, F. Roată – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

În urma acestui rezultat, după opt etape Dacia Unirea Brăila a urcat pe locul 12 cu 6 puncte, în timp ce CS Făurei a coborât pe locul 14 cu 4 puncte. În etapa următoare Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare la Axiopolis Sport Cernavodă. CS Făurei va înfrunta în etapa a IX-a pe teren propriu, pe cealaltă echipă din județul Brăila, Viitorul Ianca.

Articolul precedentȘoferi brăileni depistați sub influența alcoolului la volan
Articolul următorCine sunt campionii naționali la box juniori ai ediției de la Brăila