Dacia Unirea Brăila a fost învinsă cu 0-6 de Aerostar Bacău

Fără doi jucători importanți, Luca și Vali Robu, accidentați în etapa trecută, în meciul pierdut cu 5-3 la Dinamo Bacău, cu Edmilson plecat acasă unde și-a operat copilul, Dacia Unirea Brăila a fost urmărită de ghinion și în meciul de pe teren propriu cu Aerostar Bacău. În minutul 26 a fost sancționată cu un penalty, la o fază la care jucătorul care a părăsit terenul accidentat a fost fundașul Brăilei și nu atacantul Aerostarului. Dacia Unirea a fost învinsă și de cealaltă echipă din Bacău, 0-6 (0-3) în penultima etapă din sezonul regulat al Ligii a 3-a, seria a II-a. 

Meciul a fost dominat de la cap la coadă de echipa oaspete, care a venit la Brăila decisă să câștige cu orice preț cele trei puncte care să-i mențină cu prima șansă la accederea în play-off. În minutul 11 Vraciu a pătruns în careu și a șutat de la 11 metri lateral dreapta, dar mult în afara cadrului porții. În minutul 14, A. Pavel a executat o lovitură liberă de la 17 metri lateral dreapta, a centrat în careu, dar Chirilă a reluat din 6 metri, pe lângă poartă. În minutul 17 A. Pavel pătrunde în careu, centrează în fața porții pentru Vraciu, care a reluat din 7 metri, dar portarul Toma a respins cu piciorul de pe linia porții.

În minutul 27 arbitrul de centru a dictat penalty la un duel în careu între A. Pavel și Bădilaș, în urma căruia cel care a părăsit terenul accidentat a fost fundașul central al Daciei Unirea Brăila. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Șt. Pavel, în stânga, jos, lângă bară, 0-1. În minutul 31 Lautaro a pătruns în careul oaspeților, dar a fost blocat și mingea s-a dus în corner, primul din acest meci pentru Dacia Unirea.

În minutul 37 scorul a devenit 0-2. La o pasă în adâncime mingea a fost deviată dintr-un semiluft a lui Vraciu și a trecut pe lângă Toma și a intrat în poartă. În minutul 42, după un corner, mingea a ajuns la Chirilă, care a centrat în careu și Prentu a înscris din 7 metri, 0-3.

În minutul 53 Oumar a încercat un șut de la 17 metri, pe jos, dar prea slab și pe direcția portarului. În minutul 57 A. Pavel pătrunde și-i pasează în careu lui Bobârnac, dar șutul acestuia a fost scos în corner, de sub transversală, de portarul Moisoiu. În minutul 63 Bobârnac centrează de pe dreapta și Coroamă înscrie din 6 metri, 0-4. În minutul 70 Zaharia pătrunde în viteză în careu, pe partea dreaptă, și șutează la colțul lung, 0-5. În minutul 84 Turcu câștigă prim-planul cu un adversar, pătrunde în careu și-i pasează în centru lui Orzan, dar acesta șutează de la 10 peste poarta lui Axinte.

În minutul 90+2, Vraciu aruncă o minge în careul brăilenilor și căpușă înscrie de la 10 metri, în stânga portarului, 0-6.

Dacia Unirea Brăila: Toma (min. 46 Moisoiu) – Stepanenco, Șt. Sava, Bădilaș (min. 27 M. Cârnisca), Simion – Răileanu (min. 46 Turcu), Lautaro Garelli, Joao Mendez, Boroșu (min. 60 Buhăescu), Oumar Sangare – Gruia (min. 69 Orzan).

Aerostar Bacău: Axinte – Prentu (min. 65 Juncu), Benchea, A. Pavel (min. 60 Coroamă), Bacalu, Bobârnac, Chirilă, Gavrilă (min. 46 Al. Zaharia), Belciu (min. 60 Căpușă), Șt. Pavel, Vraciu.

Dacia Unirea rămâne pe ultimul loc, cu 2 puncte, iar etapa viitoare, sâmbătă, 25 martie, va juca ultimul meci din sezonul regulat, în deplasare, la Unirea Braniștea. Aerostar Bacău, este pe locul 4, cu 31 de puncte, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Sporting Liești, iar o victorie îi va duce în play-off indiferent de rezultatul meciului dintre CSM Rm. Sărat și CSM Focșani. 

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.