Dacia Unirea Brăila a scăpat doar cu 3 goluri primite la Arad

În primul meci din anul 2019, Dacia Unirea Brăila a scăpat doar cu 3 goluri primite în deplasarea de la Arad, deși mulți o vedeau ”ciuca bătăilor” și se așteptau la o înfrângere mult mai categorică. Florentin Petre a avut la dispoziție doar șapte seniori și restul sub 20 de ani și juniori din propria pepinieră.

Gazdele au deschis scorul în minutul 3. Melinte a interceptat la 30 de metri și i-a pasat lui Ciprian Rus care de la 14 metri a șutat în dreapta portarului, 1-0 pentru UTA.

În minutul 26 Ciucur l-a lasat pe stânga pe Miculescu, acesta a centrat pe jos în faţa porţii, Moldoveanu a ratat intervenţia, iar Ciprian Rus a trimis în plasă de la 2-3 metri de poartă.

Arădenii au înscris golul 3 în minutul 87. Melinte a primit o minge de la Stahl, în careu, a pătruns, a șutat, portarul Moldoveanu a respins uluitor, dar mingea a ajuns la același Melinte, care a înscris cu capul sub bară, la colțul lung.

Brăila nu a avut nici o ocazie de a marca în acest meci, având multe momente în care au trecut cu greu de centrul terenului.

UTA: Bodea – Cr. Costin, El Hasni, Şeroni, Copaci – I. Neagu, Melinte – Ciucur (min. 68 Stahl), Kanda (min. 78 Rz. Ivan), Miculescu (min. 88 Cr. Matei) – Cip. Rus. Antrenor: Ionuţ Popa

Dacia Unirea: Iul. Moldoveanu – L. Coteţ (min. 89 Băluță), A. Pleşa, J. Prunescu, M. Muşea – Al. Sahru, Al. Izmană, D. Mihalcea, C. Ciucureanu – D. Cheleş (min. 58 Gabriel Ion), M. Moroianu (min. 83 Duțu). Antrenor: Florentin Petre.

Dacia Unirea a căzut pe ultimul loc după această înfrângere, fiind devansată de Poli Timișoara, care a câștigat cu 1-0 meciul cu Ripensia Timișoara.

În etapa următoare, Dacia Unirea va juca pe teren propriu cu Academica Clinceni, echipă clasată pe locul 2 după victoria cu 1-0 în această etapă cu SSC Farul Constanța.

Florentin Petre va avea o misiune imposibilă în acest meci în condițiile în care nu se întrevăd alte veniri la echipă. Oricum juniorii pe care s-a bazat în această perioadă au început să crească și pot prinde mai mult curaj, dar și experiență, astfel încât Dacia Unirea să nu reprezinte o victimă sigură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.