Dacia Unirea Brăila începe astăzi returul Ligii a 3-a

Astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul de la Însurăţei, Dacia Unirea Brăila primeşte vizita echipei Metalul Buzău, în prima etapă a returului seriei a II-a din Liga a 3-a.

Campionatul Ligii a 3-a se reia în acest weekend cu meciurile etapei a 16-a, prima a returului sezonului competiţional 2019-2020. Dacia Unirea Brăila va juca pe teren propriu cu Metalul Buzău, iar obiectivul clar al echipei pregătite de Florentin Petre sunt obținerea celor 3 puncte, vitale pentru realizarea obiectivului.

Dacia Unirea Brăila deschide astăzi seria partidelor din această etapă, în seria a II-a. Înaintea reluării returului, cu doar 8 puncte, Dacia Unirea se află pe locul 15. Metalul Buzău are cu 20 de puncte și ocupă locul al 10-lea în clasament.

Partida de astăzi va fi condusă la centru de Haivas Viorel Mihai – Botoşani, ajutat la cele două linii de Caba Bogdan Vasile – Darabani și Grigoriu Nicoleta – Botoşani.

Dacia Unirea a adus în această iarnă nu mai puțin de 17 jucători, mulți dintre ei de la echipe de Liga a 2-a, pentru a aborda returul Ligii a 3-a în forță și a se salva de la retrogradare.

În tur, Metalul Buzău s-a impus cu 5-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.