Sâmbătă după amiază, pe stadionul Municipal din Brăila, Dacia Unirea Brăila și Metalul Buzău s-au întâlnit în etapa a 15-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, ultima care se dispută în anul 2022. Dacia Unirea Brăila a fost învinsă cu 0-4 (0-2) de Metalul Buzău.

Metalul Buzău a deschis scorul în minutul 5, când Florentin Puiu a șutat din colțul careului, pe colțul scurt, și l-a învins pe portarul Toma.  În minutul 33, după o greșeală a lui Sava, Cătălin Bardaș, fotbalist originar din județul Brăila, a șutat de la 18 metri și a înscris pentru 2-0. În minutul 51 Bardaș a fost lansat în adâncime și a pătruns în careu, de unde a șutat, de la 12 metri, pe lângă portarul Toma, 3-0. Golul 4 al Metalului a fost marcat de Adrian Moldovan, în minutul 82, în urma unei acțiuni de contraatac. 

Dacia Unirea Brăila: Toma – Leu (min. 46 B. Ene), Sava, Bădilaș, Simion – Stepanenco, Boroșu, Răileanu (min. 46 Buhăescu), V. Robu (min. 88 A. Șerban)- Al. Duță, Ad. Ghiță (min. 65 Dragomir)

Metalul Buzău: I. Dinu – R. Dumitru, Nedelcu, Mihăescu (min. 11 Șt. Păun), D. Mihai (min. 87 I. Spătaru), D. Stan, C. Bardaș (min. 65 Ed. Păun), Fl. Puiu (min. 65 R. Enache), Antone (min. 65 A. Marcu), Tudorică, Ad. Moldovan

Dacia Unirea Brăila încheie sezonul de toamnă pe locul 10, cu 2 puncte și golaveraj 5-62. Metalul Buzău a acumulat 32 de puncte, după 15 etape, și se află pe locul 2 în sewria a II-a, la patru puncte în spatele celor de la CSM Rm. Sărat. Etapa viitoare este programată pe 11 martie, când Dacia Unirea Brăila va întâlni în deplasare pe Dinamo Bacău, iar Metalul Buzău va juca pe teren propriu cu Sporting Liești. 

foto:https://www.facebook.com/afcmetalulbuzau

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentAustria, singurul obstacol spre Schengen: „Extinderea unui sistem deja disfuncţional nu poate funcţiona”
Articolul următorSporting Liești a câștigat cu 8-0 meciul cu Viitorul Ianca, din etapa a 15-a a Ligii a 3-a