Dacia Unirea Brăila își continuă drumul spre obiectivul stabilit la începutul acestui campionat, clasarea pe primele două locuri în seria a II-a din Liga a 3-a și apoi promovarea în Liga a 2-a. Echipa pregătită de Florentin Petre va juca vineri, de la ora 15.00, la Însurăței, cu CSM Focșani 2007. Meciul contează pentru etapa a 12-a, a treia a returului. 

Dacia Unirea a început bine sezonul de primăvară, cu o victorie cu 4-0 în deplasarea de la Viitorul Ianca. Echipa din Focșani a început sezonul de primăvară cu un semieșec pe teren propriu, 1-1 cu CSM Bacău. O înfrângere în meciul cu Brăila i-ar îndepărta pe cei din Vrancea dfe locurile care ar duce la barajul de promovare. 

Meciul va fi arbitrat la centru de Robu Ovidiu din Chitila, arbitru din lotul de Liga 2, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Dumitrache Stefan din Palanca și Marin Nicusor din Suseni. În turul acestei ediții de campionat, Robu a arbitrat echipa pregătită de Florentin Petre în două meciuri, 5-1 cu CS Făurei și 3-2 cu ASC Oțelul Galați.   

În meciul tur, la Focșani, Dacia Unirea a câștigat cu 4-2. (1-1). Golurile brăilenilor au fost marcate de Ilie, autogol minutul 37, Batchabi, minutul 57, Lungu, minutul 64 și Cocîrlă, minutul 78. Pentru focșăneni au marcat Manu, în minutul 39 și Gorovei, în minutul 73. 

Sursa: Realitatea de Braila