Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre importanța referendumului din ziua alegerilor europarlamentare. Cioloș consideră că nici nu exista un moment mai bun pentru a atrage atenția românilor asupra justiției.

Președintele PLUS nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Liviu Dragnea, spunând că președintele PSD va avea ”colțișorul lui liniștit”.

Credem că referendumul este o oportunitate, pentru ca românii să spună de unde începem. Dacă începem dând la o parte hoția, dacă începem dând la o parte condamnații penali din fruntea României, abia de acum putem începe să construim. Nu se putea o alegere mai bună pentru acest referendum, în care românii să spună că vor o justiție puternică și un stat de drept puternic, decât alegerile europene, pentru că statul de drept și independența justiției sunt valori fundamentale în Uniunea Europeană, la care și România a aderat(…)

 

 

Dar e important să dăm semnalul că rămânem în Europa, sau dacă vrem să mergem, așa cum ne spune domnul Dragnea, să ne mai lase în pace străinii ăștia europeni, să ne lase să ne facem noi treaba și să avem colțișorul nostru liniștit. Dânsul o să aibă colțișorul lui liniștit, o să i-l asigurăm dacă asta vrea, dar să ne lase pe noi ceilalți români să ne continuăm calea europeană”, a declarat Dacian Cioloș, la Brăila.

Articolul precedentCioloș susține moțiunea propusă de Pro România: ”Fiecare zi trecută ne costă, pe noi toți, mai mult!”
Articolul următorCamion cu deșeuri neferoase răsturnat pe DE 584