Galerie foto: Dansatori de la Valentina Dance Brăila pe podium la Cupa României

Cupa Romaniei la dans sportiv
Cupa Romaniei la dans sportiv

Timp de două zile Brăila a fost capitala dansului sportiv prin organizarea Cupei României. Concursul, care a reunit la start peste 500 de dansatori sportivi din întreaga țară, iar organizarea făcută de Clubul ”Valentina Dance” Brăila, în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv a fost una la cel mai înalt nivel.

Două zile, de dimineața până seara, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila s-a dansat pe mai multe categorii de vârstă și stiluri de dans sportiv. Clubul de dans sportiv Valentina Dance din Brăila a fost și la acest concurs printre cele care au avut dansatori care au urcat pe podium.

Astfel, la Clasa B Latino, 16-35 ani, Andrei eliade de la Valentina Dance Brăila a făcut pereche cu  Cristina Jari de la Danceplaten.ro Iași și au urcat pe treapta a treia a podiumului. La Clasa B Standard 16-35 ani, brăileanul Dumitrel Sandi Frunză împreună cu partenera sa Elena Petcu de la Bailando Ploiești, au urcat și ei pe treapta a treia a podiumului.

La clasa D Combinat, 14-15 ani, perechea Tudor Andrei Botez – Ana Maria Mitrea de la Valentina Dance Brăila s-a clasat pe locul 2. La aceeași clasă, dar la categoria de vârstă 6-11 ani, perechea Cătălin Hîrșu – Amalia Croitoru de la clubul brăilean de dans sportiv s-a clasat pe locul 3.

La Clasa E mixt, categoria 14-15 ani, două perechi de la Valentina Dance Brăila au urcat pe podium. Robert Valentin Iconaru – Maria Ionela Șerban s-au clasat pe locul 2, iar perechea Mihnea Lucian Buharu – Miriam Ioana Bloju s-a clasat pe locul 3.

La clasa E Latino, 16-35 de ani, perechea Laurentiu Marian Dumitrașcu – Sinem Duman a urcat pe prima treaptă a podiumului, așa cum au făcut-o cei doi și la clasa E Standard.

La Cha-Cha debutanți, categoria de vârstă 8-9 ani, două perechi de la Valentina dance Brăila s-au clasat pe podium. Perechea Mihai Berneanu – Andrada Maria Ivanov s-a clasat pe locul 1, iar perechea Cristian Mircea – Giulia Andreea Gălățeanu s-a clasat pe locul 3.

La vals lent debutanți, 4-7 ani, micuții dansatori de la Brăila Alexandru Marian Roibu – Diana Horneț s-au clasat pe locul 3. Tot la vals lent debutanți, dar la categoria de vârstă 8-9 ani, perechea de la Valentina Dance Brăila formată din Mihai Berneanu – Andrada Maria Ivanov a urcat pe prima treaptă a podiumului la Cupa României.

La fete individual sportivele de la Valentina Dance Brăila au obținut mai multe clasări pe podium. Alexandra Ivan la fete de argint 10-11 ani, Teodora Sandu la fete de bronz 10-11 ani, și 2 Ioana Daria Negura la fete de argint 8-9 ani, s-au clasat pe locul 2. Anastasia Stanciulescu a câștigat la categoria fete de aur 12-15 ani.

La fete de bronz mixt 12-15 ani, Cătălina Gorbatiuc s-a clasat pe primul loc, iar Denisa Andreea Scarlet a urcat pe treapta a treia a podiumului. La fete bronz 8-9 ani, pe primele două locuri s-au clasat două sportive de la Valentina Dance Brăila, Florina Mihaela Mitrea și Iasmina Andreea Maravela.

La fete debutante 12-15 ani Ștefania Bărbuță de la Valentina Dance s-a clasat pe primul loc, iar la fete debutante 4-7 ani, unde au participat doar dansatoare de la Brăila, primele locuri au fost ocupate de Elena Ana Taflan, Evelina Gorbatiuc și 5 Anastasia Ioana Drăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.