Dănuț Lungu, despre reabilitarea stadionului municipal: ”Mi-aș fi dorit să se întâmple din 2016, ca să nu se piardă trei ani”

Consilierii județeni au votat astăzi ”Proiectul de hotăraâre privind acordul de principiu al Consiliului Județean Brăila pentru asocierea Județului Brăila, prin Consiliul Județean Brăila, cu Municipiul Brăila, prin Consiliul Local Municipal Brăila, pentru realizarea reabilitării și modernizării Stadionului Municipal Brăila, în vederea promovării unor interese comune”.

 

Proiectul nu a trecut fără dezbatere, liberalii cerându-i președintelui CJ să enumere care sunt acele ”interese comune”.

Singura problemă este că, dacă vom continua aceleași politici cu activitățile sportive, vom face doar ”daciada”, pe stadion, sau eventual niște jocuri sportive a pompierilor și a celor care mai folosesc acel stadion. Interese comune ar însemna să avem și noi o echipă, să o promovăm, să ajutăm activitatea sportivă și nu numai. Dar reabilitarea stadionului este un lucru foarte bun”, a declarat consilierul liberal Florin Cîrligea.

Consilierii liberali i-au mai cerut președintelui să specifice care va fi sursa de finanțare pentru acest proiect îndrăzneț, de modernizare a Stadionului Municipal.

 

 

Mi-aș fi dorit să se întâmple din 2016, ca să nu se piardă trei ani. Mi-aș fi dorit ca noi, consilierii județeni, să ne uităm mai atenți insclusiv în echipa de fotbal, care anul ăsta împlinește 100 de ani. Eu nu sunt microbist dar consider că ar fi trebuit și noi să facem ceva mișcări pe tema asta. Știți ce mult mi-aș fi dorit ca în aceste interese comune să se găsească și o strategie pentru toate neregulile care s-au întâmplat în ăștia trei ani(…)

Am să vă rog să ne specificați și care vor fi sursele de finanțare, pentru această reabilitare, acum, în prag de an electoral”, a întrebat consilierul liberal Dănuț Lungu.

Președintele Consiliului Județean a precizat că sunt trei variante de finanțare a acestui proiect: prima variantă – cu ajutorul Companiei Naționale de Investiții, a doua variantă – prin fonduri europene, sau ultima – din bugetul local.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.