Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila vă invită sâmbătă, 19 februarie 2022, la ora 13.30, la workshop-ul gratuit “Anxietatea și depresia la copil”, susținut de psihologul Luminița Filipoiu. Aflați mai multe despre cauze, simptome și tratamentul depresiei la copii sau adolescenți și cum pot aborda părinții această tulburare afectivă.

Psiholog clinician, psihoterapeut și expert psiholog judiciar, Luminița Filipoiu are o experiență de peste 25 ani în lucrul cu copiii și adulții. Este implicată în numeroase activități sociale organizate în colaborare cu Biserica, cu școlile din mediul rural și liceele brăilene. Începând din 2018 Luminița Filipoiu a organizat la bibliotecă numeroase workshop-uri sub genericul „De vorbă cu psihologul”, în cadrul cărora a abordat teme de interes pentru publicul larg, precum și tehnici de mindfulness si relaxare.

Coordonatori: Luminița Filipoiu, psiholog și Adriana Trică bibliotecar.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentA fost semnat protocolul de colaborare pentru obiectivul de investiții “Drum expres TransRegio Galati-Braila-Slobozia-Drajna-Chiciu-Autostrada A2”
Articolul următorPreședintele interimar al USR, Cătălin Drulă: “Violența, rasismul, xenofobia nu au ce căuta în Parlamentul României”