Delegație de la Colegiul Național de Apărare, în vizită la Brăila

Prefectul județului Brăila, Iulian Timofei a primit vizita unei delegații de la Colegiul Național de Apărare, activitate care se înscrie în programul postuniversitar de formare și dezvoltare personală continuă a celor care urmează cursurile instituției de învățământ menționată. Delegația a făcut și o vizită la Podul Suspendat peste Dunăre. 

”Sunt încântat să vă urez bun venit la sediul Prefecturii Brăila și în același timp sunt onorat să constat faptul că planul dumneavoastră de învățământ cuprinde și o vizită în județul nostru. Experiența militară pe care am acumulat-o în ultimii ani mă îndeamnă să vă felicit pentru că v-ați hotărât să urmați cursurile Colegiul Național de Apărare. Cariera militară înseamnă profesionalism, dăruire și respect față de România. Sper ca aceste activități din cadrul programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională să contribuie la dezvoltarea dumneavoastră din punct de vedere personal și profesional. În cadrul acestei vizite, vom merge și pe șantierul Podului Suspendat peste Dunăre pentru a înțelege cât mai bine importanța strategică a acestui proiect, cea mai mare investiție din ultimii 30 de ani care va conecta infrastructura rutieră a județului Brăila la coridoarele de transport europene și care va atrage investitori cu scopul de a crea locuri de muncă”, a punctat prefectul județului Brăila, Iulian Timofei.

În cadrul întâlnirii, reprezentantul Colegiului Național de Apărare i-a înmânat prefectului județului Brăila o plachetă de onoare în semn de respect și mulțumire pentru munca depusă în slujba cetățenilor.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.