Deputatul liberal Antoneta Ioniță dorește introducerea asigurărilor private de sănătate

 

Propunerea ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, privind pachetele de sevicii medicale diferențiate, în funcție de contribuția la asigurările de sănătate, este criticată de deputatul PNL Antoneta Ioniță.

”Declarația Ministrului de Finanțe referitoare la pachetele de servicii diferențiate reflectă faptul că dumnealui vorbește ca un om care nu cunoaște sistemul de sănătate. Riscul care decurge, dacă s-ar introduce aceste servicii medicale diferențiate, ar fi acela ca un segment din populația României să nu mai beneficieze de ajutor medical, ceea ce ar fi o eroare nu numai din punct de vedere social, ci și din punct de vedere economic”, explică Ioniță.

Partidul Național Liberal cere redefinirea pachetului de servicii medicale și asigurări private, pentru cei care își doresc mai mult.

”Soluția PNL de reformă a sistemului de sănătate este aceea de redefinire a pachetului de servicii medicale de bază care să asigure toate necesitățile de bază, precum și introducerea asigurărilor private de sănătate în cazul în care pacienții doresc condiții de spitalizare preferențiale și un număr mai mare de investigații, altele decât cele din pachetul de bază”, a adăugat deputatul liberal Antoneta Ioniță.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.