Deputatul PNL Vasile Varga, după moțiune: ”PSD s-a dovedit incapabil să-și ducă la bun sfârșit promisiunile din programul de guvernare”

Parlamentul a adoptat joi moțiunea de cenzură cu 238 voturi „pentru” dintre cele 242 valabil exprimate.

Guvernul PSD este demis, dar rămâne deocamdată pe funcție ca interimar, până când Președintele Klaus Iohannis va convoca consultări cu partidele parlamentare și va desemna un alt premier care să formeze un nou Cabinet.

Despre căderea Guvernului Dăncilă ne-a declarat deputatul liberal Vasile Varga:

Căderea Guvernului Dăncilă este un prim pas spre normalitate, pentru că România are nevoie de politici coerente de dezvoltare, de oameni responsabili și profesioniști, care să fie capabili să reconstruiască România. După această perioadă de instabilitate și incoerență legislativă și fiscală, este nevoie de o reașezare, de programe de dezvoltare, de atragere de fonduri europene, de proiecte serioase pentru toate regiunile țării”.

În ceea ce privește viitorul guvern, deputatul liberal Vasile Varga este încrezător că acesta ca cotribui la tot ceea ce înseamnă ”dezvoltare și bunăstare”.

Din păcate pentru noi toți, PSD s-a dovedit incapabil să-și ducă la bun sfârșit promisiunile din programul de guvernare. După trei ani, constatăm că s-a pierdut timp și că nu avem nici autostrăzi, nici spitale regionale, nici infrastructura rutieră modernă pe care românii le așteptau. Învățământul românesc, aflat într-o veșnică reformă, este, de fapt, în derută, investițiile publice sunt aproape blocate, mediul economic este ignorat. Acestea sunt realitățile anului 2019 și este clar că nu va fi simplu, dar PNL a demonstrat întotdeauna, și în plan local, și la nivel național, că guvernarea liberală înseamnă dezvoltare și bunăstare”, a declarat deputatul PNL Vasile Varga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.