Doi brăileni, soţ şi soţie, au murit vineri dimineaţă după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocar. Traficul a fost blocat aproape două ore în urma evenimentului rutier. Din autocarul în care se aflau opt pasageri nu a fost nimeni rănit.

Accidentul rutier a fost provocat de un brăilean, de 47 de ani, care nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autocar condus dinspre Vrancea către Buzău de un sucevean de 37 de ani. Coliziunea a avut loc în momentul în care brăileanul a încercat să iasă dintr-o staţie de alimentare combustibil de la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani, cu intenţia de a vira stânga către Vrancea, pe E85.

Accidentul s-a soldat cu decesul brăileanului şi al soţiei acestuia, în vârstă de 42 de ani. Din autocarul în care se aflau opt pasageri nu a fost nimeni rănit.

Oamenii au fost preluaţi de un alt mijloc de transport şi şi-au continuat drumul. Autocarul implicat în accident făcea curse între Suceava şi Bucureşti. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Articolul precedentChiriac le răspunde deputaților Varga și Roman
Articolul următorRomân din Italia suspect de coronavirus