Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizaţi în această dimineață cu privire la producerea unui accident rutier în care a fost implicate un autocamion, condus de un bărbat de 30 de ani din Măcin, și un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din județul Brăila.

Impactul frontal a avut loc pe DN 22D, între localitățile Horia și Mircea Vodă, din județul Tulcea.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului de 55 de ani și a unui bărbat de 40 de ani, din județul Brăila, pasager în același auto.

La momentul producerii accidentului, carosabilul era umed, cu zăpadă frământată amestecată cu material antiderapant. La fața locului au fost prezente echipele poliției rutiere, SMURD și ale Secției de Drumuri Naționale Tulcea.

Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au  întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. și continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Traficul a fost reluat în jurul orei 11.00.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentSondaj. Majoritatea elevilor și dascălilor vor să se redeschidă școlile
Articolul următorCristian Rizea detonează bomba: „Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova comandă instanțele de judecată”