Dragomir despre cei care vandalizeză mijloacele de transport

Dragomir despre cei care vandalizeză mijloacele de transport
Dragomir despre cei care vandalizeză mijloacele de transport

Luni seara, polițiștii locali au intervenit și au sancționat două femei care aruncau cu ouă într-un autobuz al Braicar, în zona stației de la blocul TURN de pe Calea Galați.

Primarul Marian Dragomir, care s-a lăudat în ultimul timp cu achizționarea de zeci de autobuze noi, pentru un transport civilizat, s-a arătat consternat de faptul că unii cetățeni nu înțeleg să păstreze în bune condiții aceste mijloace de transport și le vandalizeză.

Dragomir a spus că aceste acțiuni ale Poliției Locale de depistare a celor care vandalizeză mijloacele de transport în comun, dar cel mai rău este că daunele produse de aceștia sunt suportate din banii celorlalți cetățeni.

Reamintim că luni seara, în jurul orelor orei 21:20, un echipaj din cadrul Poliției Locale Brăila le-a depistat pe Calea Galați, în zona parcului de lângă Blocul Turn,  pe I. J.-L., în vârstă de 36 ani, și pe P. A.-M., în vârstă de 17 ani, ambele din Brăila, în timp ce arunca cu ouă în mijloacele de transport în comun, murdărindu-le.

Cele două femei au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare câte de 300 de lei fiecare.

1 COMENTARIU

  1. Dar cu oamenii care nu au adăpost sau cei care nu se spală, ce faceți? De la prima pină la ultima oră dacă te urci pe traseul autobuzului 5 efectiv ți se întoarce stomacul pe dos. Dacă șoferii nu-i lasă să urce sunt sancționați. E corect să suportam toate mirosurile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.