Dragomir și Chiriac confirmați candidați ai PSD la alegerile locale

PSD Brăila aproape și-a definitivat candidaturile la primăriile din județul Brăila. Senatorul Ion Rotaru a declarat astăzi că față de alegerile din 2016, PSD va avea 12-14 candidați noi la primăriile din județul Brăila.

Ion Rotaru a spus că PSD îl va susține la președenția CJ pe actualul președinte, Iulian Francisk Chiriac. iar la primăria Brăila pe actual primar, Viorel Marian Dragomir. În cele trei orașe din județul Brăila, PSD îi va susține pe primarii în funcție, Ionel Voinea la Făurei, Ionel Gheorghe la Însurăței și George Fănel Chiriță la Ianca. Singurul primar PSD în funcție care nu va mai candida este Șetfan Moise de la Tufești, unde va candida Lucian Bordea. Chiar dacă a avut ceva divergențe cu conducerea municipiului și a județului, primarul comunei Chiscani va candida pentru un nou mandat din partea PSD.

Ion Rotaru a spus că intenționează să facă o lansare a candidaților PSD după congresul care va avea loc pe 14 martie. Aceste a spus că PSD va avea 12-14 candidați  noi la primăriile din județ, printre acestea numărându-se și cea din Tufești, unde acualul primar, Ștefan Moise nu va mai candida pentru un nou mandat din cauza unor probleme de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.