Dunărea Brăila a revenit după ce a fost condusă cu 8-2 în minutul 14 și a câștigat cu 27-23 în deplasarea de la Zalău

HC Dunărea Brăila a obținut a noua victorie în această ediție de Liga Florilor, după ce a trecut  de HC Zalău, scor 23-27 (11-13). După 15 etape, echipa antrenată de Costică Buceschi ocupă locul 6 în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce trupa lui Gheorghe Tadici este pe locul 12, cu 10 puncte. 

Meciul de la Zalău a început cum nu se putea mai rău pentru echipa din Brăila, care în minutul 13 s-a văzut condusă cu 8-2! Buceschi a cerut timp de odihnă și după ce le-a mustrat pe fetele sale, acestea au intrat pe teren mai concentrate și au reușit să înscrie de 5 ori fără să primească gol și să reducă handicapul la un singur gol. Gazdele au marcat următorul gol abia în minutul 24, când brăileanca Gabriela Vrabie a înscris pentru 9-7. Balog, Udriștioiu și Gomes da Rocha au marcat pentru Brăila, și echipa de la malul Dunării a preluat conducerea în minutul 27, scor 9-10. Liscevic a dus Brăila la 3 goluri avantaj în minutul 29., iar Vrabie a stabilit scorul primei reprize.

După oauză, primele care au marcat au fost handbalistele de la Brăila, prin Da Rocha. Mihart și Berbece au redus handicapul la un gol, în minutul 34, scor 13-14. În minutul 39 Gomes da Rocha a refăcut avansul de 3 goluri pentru Brăila, 15-18. În minutul 46 gazdele au egalat la 19, după golul marcat de Naumenko. Liscevic a marcat pentru Brăila, dar Prycop a egalat din nou, 20-20. Liscevic și Fais Munhoz Araujo au dus din nou Brăila la două goluri avans, iar ultimul gol al meciului a fost marcat de Liscevic, în minutul 60, care a făcut pentru prima dată ca Brăila să se distanțeze la 4 goluri, 23-27. 

Pentru HC Zalău au marcat: Stamin -5 goluri, Mihart -4, Lazic -4, Vrabie -4, Berbece -3, Naumenko -2, Prycop -1. Teodorescu a avut 6 intervenții reușite. Au mai jucat: Tagean, Popescu – Mărginean, Toth, Bălăceanu, Bujor, Moisin.  

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Liscevic -10 goluri, Fais Munhoz Araujo -4, Da Rocha -3, Udriștioiu -2, Quintino -2, Balog -2, Sazdovska -2, Gonzalez -1, Venancio -1. Șerban a avut 2 intervenții, iar Pessoa a avut 5 intervenții. Au mai jucat: Severin, Lavko, De Souza. 

În etapa următoare, HC Zalău va juca în deplasare, duminică, 12 februarie, la Dacia Mioveni, iar HC Dunărea Brăila va juca pe teren propriu, miercuri, 15 februarie, de la ora 17.30, cu SCM Rm. Vâlcea. 

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.