Dunărea Brăila încheie sezonul din Liga Florilor cu o victorie în deplasare la Târgu Jiu

HC Dunărea Brăila a învins fără drept de apel în deplasare din ultima etapă a Ligii Florilor, cu finalista Cupei României, CSM Târgu Jiu, și a terminat sezonul pe locul 4, cu 52 de puncte, devansând-o pe SCM Gloria Buzău, învinsă în ultima etapă de CSM București. Brăila a învins la Tg. Jiu, scor 22-26 (9-15) și va juca în sezonul viitor în Cupa EHF.

Echipa pregătită de Costică Buceschi a condus practic tot meciul de la Târgu Jiu, după ce gazdele au marcat primele 3 goluri ale meciului, Brăila marcând prima dată în minutul 4, prin Kanaval. Brăila n-a mai primit gol până în minutul 14 când scorul era 3-6! În minutul 22 diferența de pe tabela de marcaj s-a majorat la 7 goluri, scor 5-12, care nu mai lăsa loc la discuții privind câștigătoarea meciului. La pauză scorul a fost 9-15, după ce Brăila a avut 8 goluri, iar Klimek a marcat de două ori și a redus handicapul al 6 goluri. 

După pauză, Lavko a marcat primele două goluri, iar Brăila a primit gol abia în minutul 36. La jumătatea reprizei secunde s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor de pe tabela de marcaj, 13-22. Diferența de 9 goluri s-a mai înregistrat de trei ori, 15-24, 16-25, 17-26, după care echipa din Târgu Jiu a marcat de 5 ori fără să mai primească gol și a făcut ca înfrângerea să nu fie atât de dură pe cât s-a arătat la un moment dat.

Pentru HC Dunărea au marcat: Lavko -5, Da Rocha -5, Gonzalez -4, Munhoz Araujo -3, Severin -2, Kanaval -2, Schmelzer -1, Lupei -1, De Souza -1, Balog -1, Liscevic -1. Au mai jucat: Șerban (5 intervenții), Pessoa (4 intervenții) – Udriștioiu și Quintino. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.