Dunărea Brăila va întâlni pe CSM București în semifinalele Final 4 al Cupei României

Marți, 21.03.2023, la sediul FRH a avut loc tragerea la sorți pentru FINAL 4 al Cupei României. HC Dunărea Brăila, echipa pregătită de Costică Buceschi va juca în semifinală cu CSM București, deținătoarea trofeului. În cealaltă semifinală, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va întâlni pe CSM Târgu Jiu.

Final 4-ul Cupei României se va disputa în perioada 20-21 mai 2023, în Sala TeraPlast din Bistrița Năsăud. Sâmbătă, se vor juca cele două semifinale, iar duminică se va juca finala mică, între învinsele din prima zi, urmată de finala mare, între învingătoarele din semifinale.

”Atunci când vrei să câștigi un trofeu cum este Cupa României, orice adversar pe care îl întâlnești în Final Four este foarte puternic. Poate că ne-am fi dorit să jucăm cu altcineva în semifinală dar tragerea la sorți ne-a pus față în față cu o echipă care este cea mai în formă la ora actuală, CSM București. Până la meciul din semifinală mai sunt multe meciuri în campionat iar noi suntem foarte concentrați pe ceea ce urmează. Vom vedea ce se va întâmpla atunci când vom ajunge la Final Four. Mi-aș fi dorit ca această competiție să se fi disputat pe un teren neutru, așa cum se întâmplă la alte discipline, de exemplu, volei. Doar așa fiecare echipă din cele 4 ar avea șanse egale în oricare dintre meciurile din semifinale, finala mare sau finala mică” a declarat Costică Buceschi, antrenorul Dunării Brăila.

Înaintea meciului din Cupa României, HC Dunărea Brăila va juca pe teren propru cu CSM București, pe 23 aprilie, în etapa a 23-a din Liga Florilor. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.