Echipa HC Dunărea, în CLM! Jucătoarele i-au oferit primarului cadouri simbolice!

Preşedintele clubului HC Dunărea Brăila, George Caranica şi vicepreşedintele Neta Marian au adresat mulţumiri pentru sprijinul acordat, în sezonul trecut, echipei de handbal.

 

În sală au fost prezente trei dintre jucătoare care i-au înmânat primarului cadouri simbolice: o scrisoare de mulţumire, un trofeu şi un album foto de la Trofeul Carpaţi.

Dorim să mulţumim domnului primar şi domnilor consilieri pentru sprijinul pe care îl acordă handbalului brăilean, le mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordă, pentru faptul că au fost alături de noi şi în organizarea Trofeului Carpaţi şi sperăm să primim aceeaşi susţinere şi pe viitor”, a fost mesajul echipei HC Dunărea Brăila.

 

 

Brăila a găzduit anul acesta cea de-a 51-a ediție a Trofeului Carpați. Evenimentul a avut parte de succes datorită implicării de care au dat dovadă, atât conducerea echipei HC Dunărea, cât și administrația locală.

Este normal să susţinem performanţa de fiecare dată. Pe lângă rezultatele deosebite pe care le-aţi avut, noile achiziţii pe care le-aţi prezentat în echipă, suntem ferm convinşi că şi în noul sezon o să aveţi rezultate mai bune şi o să revenim acolo unde ne dorim cu toţii”, a declarat primarul Marian Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.