Ediție de colecție a Festivalului Internațional “ZILE ȘI NOPȚI DE TEATRU LA BRĂILA”

Lucian Sabados
Lucian Sabados

Lucian Sabados, managerul Teatrului “Maria Filotti” Brăila, promite că ediția a XIII-a a Festivalului “ZILE ȘI NOPȚI DE TEATRU LA BRĂILA” va fi una de colecție. Asta în contextul în care de anul acesta festivalul a redevenit unul internațional, iar timp de 10 zile se vor juca 17 spectacole. 

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presa organizate cu prilejul deschiderii Festivalului, Lucian Sabados a declarat că această ediție are mai multe caracteristici speciale, fiind dedicată marii personalități a Cătălinei Buzoianu.

Sabados a precizat că această ediție a Festivalului “ZILE ȘI NOPȚI DE TEATRU LA BRĂILA” mai marchează 3 momente importante: 70 de ani de existență a Teatrului “Maria Filotti” ca instituție profesionistă de spectacole, 50 de ani de când teatrul brăilean a preluat numele marii actrițe Maria Filotti, născută în satul Batogu din județul Brăila, și 100 de ani de când marele filantrop și primar al Brăilei, Dumitru Ionescu, a donat urbei clădirea în care funcționează acum teatrul brăilean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.