HC Dunărea Brăila, fără Tiron și Udriștioiu, au reușit să facă un meci foarte bun la Krasnodar și să se întoarcă neînvinsă după meciul cu echipa celebrului antrenor Evgenij Trefilov. După un meci în care au condus în cea mai mare parte a timpului, HC Dunărea a terminat la egalitate, scor 25-25, meciul cu Kuban Krasnodar. 

Dmitrovic a marcat primul gol al meciului și după ce a fost 1-1 și 2-2, în minutul 9 Dunărea a ajuns să conducă cu 6-2. În minutul 16, Brăila avea să aibă 5 golui avans, după un gol marcat de Kanaval, dar gazdele au marcat rapid 3 golri și au redus ecartul la două goluri. În minutul 27 gazdele s-au apropiat la un gol, scor 13-14, dar cu în ultimele secunde ale meciului Dmitrovic a marcat de la 7 metri și Brăila a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, scor 13-15. 

După pauză, gazdele au marcat două goluri rapid și au egalat la 15. În minutul 36 Smirnova a adus echipa gazdă pentru prima dată în avantaj, scor 17-16. După 18-17, Brăila și-a revenit și a marcat de 3 ori fără să primească gol și în minutul 39 scorul era 18-20. În minutul 49 Kanaval a marcat pentru 20-24 și se părea că Băila nu mai poate scăpa victoria, având în Elena Șerban un portar în zi foarte bună. 

Elevele lui Hrupec s-au văzut prea repede învingătoare și timp de 10 minute nu au mai înscris nici un gol, în timp ce Kuban a marcat de 5 ori și a trecut la conducere, scor 25-24 în minutul 58. Gazdele au avut șansa să se desprindă la două goluri, dar cele care au marcat ultimul gol al meciului au fost fetele de la Dunărea Brăila, Sazdovska marcând golul egalării în ultimele 25 de secunde ale meciului. 

Pentru HC Dunărea au marcat: Maria Kanaval – 7 goluri, Marina Dmitrovic -7 (3 de la 7 m), Elena Dache -4, Jovana Sazdovska -3, Tamires Morena Lima de Araujo -1, Alina Czeczi, Cătălina Pisică -1 și Nicoleta Safta -1. În poartă, Ljubica Nenezic a avut 3 intervenții, iar Elena Șerban 12 intervenții reușite, din care două la aruncări de la 7 metri. Au mai jucat: Gabriella Bucur, Bojana Milic și Mădălina Zamfirescu. 

Următorul meci al Dunării Brăila va fi sâmbătă, 23 ianuarie, pe teren propriu, cu Siofok KC F.

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Braila