EXCLUSIV Momente emoționante la mânăstirea Ghighiu de 1 Decembrie – MĂRTURII de credință și speranță

 

Au fost momente emoționante la Mănăstirea Ghighiu, acolo unde se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului ,,Siriaca”, dar și izvorul tămăduitor. Zeci de copii veniți tocmai din Bacău au cântat și umplut cu bucurie casele telespectatorilor Realitatea PLUS . Alexandra Păcuraru și George Grigoriu au stat de vorbă cu cei mici. Un material realizat de jurnaliștii Realitatea PLUS.

 

Momentul celor mici i-a emoționat pe invitații prezenți la mănăstire. Cântăreața Maria Șalaru a vorbit cu lacrimi în ochi despre viitoarea generație.

„Voi, politicienilor care mancati o pâine de pe urma noastră, a tuturor, ganditi-va la acești copii, ce le lasați mâine!”, a transmis cunoscuta cântăreață Maria Șalaru.

„Să nu uitam ca avem o datorie fata de acești copii sa le lasam un viitor de care sa fie siguri”, a declarat și primarul Costache Popa.

Emoționați de zâmbetele și cântecele copiilor au fost și jurnaliștii Realitatea PLUS Alexandra Păcuraru și George Grigoriu.

„Să nu ne uitam tradițiile, istoria, să nu ne uităm cultura și să ne mândrim, că suntem unici”, a spus Alexandra Păcuraru.

„Asta este de fapt imaginea reala. Acești copii care vor insemna mai tarziu adevărata Românie”, a adăugat și George Grigoriu.

Copiii au venit tocmai din Bacău pentru a umple casele telespectatorilor Realitatea PLUS de bucurie. Cei mici fac parte din grupul „Spic de grâu” și grupul „Boboceii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.