Fostul profesor al lui Mihai Tudose: ”Îi urez din inimă succes în viitorul politic!”

 

Consilierul local Marian Neta și-a amintit azi de primii pași pe care i-a făcut în cadrul organizației locale a Partidului Social Democrat, la îndemnul elevului său, Mihai Tudose.

Cu toate că a declarat că va rămâne un om ”de stânga”, Neta nu a spus, cu subiect și predicat, că îl va urma pe Tudose la Pro România. Cel mai probabil aleșii locali, care vor alege tabăra lui Ponta, se vor despărți de PSD la finalul mandatului.

Mă leagă o lungă și frumoasă prietenie de domnul deputat Mihai Tudose. Ca fost profesor al domnului Tudose, nu pot să spun decât cuvinte frumoase și binemeritate despre Mihai.

Eu sunt în PSD din 1995, iar dânsul mi-a propus să devin membru încă din 1994. Momentan, la nivelul Organizației Municipale nu s-a discutat nimic despre plecarea domnului Tudose.Este opțiunea personală a domnului deputat. Eu sunt ”de stânga” și voi rămâne pe acest segment politic.

Îi urez din inimă succes în orice va întreprinde pe viitor în politică, pentru că onestitatea și prietenia rămân în vigoare!”, a declarat consilierul local.

Neta este cunoscut şi pentru activitatea sa ca director al CF Brăila şi Director al Clubului Sportiv Municipal Brăila. Ca studii post universitare, Marian Neta este absolvent al SNSPA (2006-2007), cu masterat în administraţie publică.

Cel mai probabil, profesorul își va urma elevul într-o nouă provocare ”de stânga”, la finalul mandatului actual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.