Gicu Mitache și Titi Badiu sunt noii consilieri județeni ai PNL

Ședința CJ Brăila din 13 februarie nu a fost lipsită de contre și de discuții în contradictoriu între putere și opoziție. Chiar de la stabilirea ordinii de zi au fost discuții de introducere la începutul ședinței a 3 proiecte care vizau demisia din CJ a unui consilier județean și validarea a doi consilieri din partea PNL. 

Consilierul județean PNL, Florin Eugen Cîrligea și-a dat demisia din CJ Brăila și astfel a fost declarat vacant postul acestuia. Cu toate că unii consilieri județeni au contestat posibilitatea modificării ordinii priectelor de pe ordinea de zi a ședinței, în cele din urmă s-a aprobat ca proiectul de vacantare a postului lui Florin Cîrligea în urma demisiei, precum și validarea consilierilor Gicu Mitache și Titi Badiu să fie introduse la începutul ședinței. 

Gicu Mitache a fost ales supleant pe listele PNL de la alegerile locale din 2016, și a fost validat în funcția de consilier județean în urma faptului că Eduard Ciocan și Ioana Gabriela Zullas, aflați pe pozițiile 14, respectiv 15 pe lista PNL, nu mai sunt acum membrii ai acestui partid. 

Titi Badiu a fost pe listele PNL la Consiliul Județean pe poziția 19, dar Giana Maria Pătrașcu, aflată pe poziția 17 a demisionat din calitatea de supleant pe lista PNL. Totodată, Elena Comișan, aflată pe poziția 18 nu mai este membru PNL Brăila.

După validare, cei doi au putut participa la dezbateri și la votul pentru celelalte proiecte de hotărâri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.