HC Dunărea Brăila joacă mâine în Cupa României cu CSM Roman

HC Dunarea Brăila are de disputat în această săptămână 3 meciuri, dintre care două ale echipei de Liga Florilor, una în Cupa României Fan Courier și una în Liga Florilor MOL.

Echipa de Liga Națională joacă marți, 18 februarie 2020, începând cu ora 15:00, meciul din optimile Cupei României Fan Courier, cu ehipa de Divizia A, CSM Roman. Partida are loc la Roman și va fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook a clubului. CSM Roman ocupă ultimul loc în seria A din Divizia A, fără nici un punct din 13 meciuri jucate, iar ehipa de Divizia A a HC Dunărea a câștigat toate cele 3 meciuri pe care le-au jucat cu romașcancele în acest sezon.

Vineri, 21 februarie, începand cu ora 15:00, echipa de Divizia A întâlnește echipa CSM Galați, liderul seriei, cu 13 victorii din tot atâtea meciuri. Meciul conteaza pentru etapa a XIV-a a campionatului național de Divizia A, seria A. Partida se desfășoară în Sala Polivalentă Danubius din Brăila, iar prețul unui bilet este de 5 lei.

Liga Florilor MOL se reia în această săptămână după o pauză în care a fost convocat lotul național de senioare și tineret, unde HC Dunărea Brăila a avut 3 jucătoare, Dache și Tiron, la senioare, și Coteț, la tineret. HC Dunărea întâlnește sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 17:00, pe CS Măgura Cisnădie, echipă care a reușit să învingă campioana și liderul la zi, CSM Rm. Vâlcea.

Partida are loc în Sala Polivalentă Danubius din Brăila și va fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook a clubului. În meciul din turul campionatului, HC Dunărea a câștigat partida din deplasare cu scorul de 26-25.

Accesul publicului în sală se face începând cu ora 15:30, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.