HC Dunărea Brăila pleacă mâine în cantonament la Cheile Grădiștei

Vineri dimineață, handbalistele de la HC Dunărea Brăila au efectuat ultimul antrenament în Sala Polivalentă din Brăila, urmând ca mâine dimineață să plece în cantonament la Cheile Grădiștei.

Sâmbătă dimineață HC Dunărea va pleca la Cheile Grădiştei pentru un cantonament montan de zece zile, în care vor juca și patru meciuri de pregătire cu HC Zalău și SCM Gloria Buzău.

La acest cantonament vor merge 17 jucătoare. Tamires Morena Lima de Araújo nu va participa nici la acest cantonament, ea fiind cu naționala Braziliei la Jocurile Panamericane. Ioana Bălăceanu se va alătura echipei  săptămâna viitoare când va reveni de la naționala de tineret cu care a participat la campionatul european de tineret, unde va juca duminică, cu Danemarca, pentru locul 5. În acest cantonament nu vor merge nici Alexandra perianu, plecată cu naționala de junioare a României la FOTE, și nici Diana Gașpar, care s-a pregătit în ultimele zile cu prima echipă.

Cantonamentul de la Cheile Grădiștei se va încheia cu două partide de verificare, la Cisnădie, Măgura Cisnădie, echipă care va juca anul acesta în cupa EHF. Meciurile de la Cisnădie se vor juca pe 30 și 31 iulie.

Lotul care va face cantonamentul montan este format din: Marina Razum, Elena Şerban, Gabriela Dobre – portari, Aneta Udriştoiu, Alina Vătu, Bianca Tiron, Cătălina Preda, Natașa Krnic, Nicoleta Safta, Diana Axinte, Bojana Milic, Elena Dache, Iasmina Ichim, Mirabela Coteţ, Carmina Manea, Ştefania Epureanu și Marina Dmitrovic.

Handbalistele au programate câte două antrenamente pe zi dar vor susţine şi partide de verificare cu SCM Gloria Buzău şi HC Zalău.

Pe 30 şi 31 iulie, HC Dunărea va mai disputa două meciuri amicale la Măgura Cisnădie apoi handbalistele vor primi o minivacanţă de patru zile după care echipa se va reuni la Sala Polivalentă pentru ultima perioadă a pregătirilor și câteva meciuri amicale.

”În cantonamentul de la Cheile Grădiștei vom avea atât pregătire fizică de alergare la altitudine medie, cât și pregătire în sala de forță, pentru că sunt acolo 4 săli de forță foarte bine utilate. Vom avea și patru antrenamente comune, cu jocuri în compania celor de la HC Zalău și SCM Gloria Buzău. Vom încerca să facem și acțiuni de team-building, să ne cunoaștem mai bine și tot acolo să alegem și căpitanul echipei pentru viitorul sezon” a declarat antrenorul principal Aurelian Roșca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.