HC Dunărea Brăila a încheiat stagiul de pregătire de 8 zile de la Cheile Grădiștei, în care a susținut și 3 meciuri de pregătire cu HC Zalău. Delegația brăileană a fost formată din 16 handbaliste, însoțite de antrenorul Neven Hrupec și de preparatorul fizic Jovan Novakovic.

De pe 28 decembrie se vor relua antrenamentele la Brăila, pentru pregătirea meciurilor din Liga Florilor și din grupele Europa League.

Prima adversară a echipei HC Dunărea în Liga Florilor este Gloria Bistrița, meciul fiind inclus într-o etapă intermediară a Ligii Florilor care va avea loc pe data de 13 ianuarie 2021, în Sala Sporturilor D.P. Colibași din Brașov. Pe 10 ianuarie HC Dunărea va juca cu Fleury Loiret Handball în grupa EHF European League, meci programat să se joace la Brăila.

La începutul lunii decembrie, CJ Brăila a aprobat mărirea contribuției bănești cu titlu de cotizație către HC Dunărea pe acest an cu 1.000.000 lei. Înaintea Crăciunului, conducerea clubului a semnat contractul de parteneriat cu Al Dahra Agricost Insula Mare a Brăilei, firmă care venit mereu în spijinul clubului de handbal. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCampania de vaccinare în România a început, în acestă dimineață
Articolul următorBilanț coronavirus 27 decembrie: 2.049 de cazuri noi și 122 de decese