HC Dunărea Brăila va avea sezonul următor 11 străine în lot

HC Dunărea Brăila a încheiat sezonul 2020-2021 pe locul 8, dar în sezonul următor a adus nu mai puțin de 8 jucătoare din străinătate, dintre care 6 brazilience. Cu danezul Morten Soubak, antrenorul naționalei Angolei, cu care va participa la JO de la Tokyo, HC Dunărea va avea un lot cu 11 jucătoare străine, dintre care 7 din Brazilia, una din Belarus, una din Macedonia de Nord, una din Norvegia și una din Suedia. 

În sezonul următor HC Dunărea Brăila se anunță o candidată serioasă în lupta pentru medalii, mai ales că nu vor avea de luptat decât pe acest front, nereușind să se califice pentru un loc în cupele europene. 

Față de lotul care a jucat în sezonul 2020-2021, în viitorul sezon nu vor mai juca în tricoul echipei brăilene: Ljubica Nenezić, Elena Dache, Marina Dmitrovic, Bojana Milić, Bianca Tiron, Alina Czeczi, Mădălina Zamfirescu și Ioana Bălăceanu, aceasta din urmă reziliindu-și contractul încă din iarnă. Nici portarul Alexandra Perianu nu va mai face parte din lotul Dunării Brăila, iar Iasmina Ichim va pleca și ea la o altă echipă. Gabriella Bucur a anunțat că se va retrage. 

Noutățile din lotul HC Dunărea pentru viitorul sezon sunt: Mayssa Pessoa (Rostov), ​​Ana-Paula Rodrigues-Belo (Chambray), Samara da Silva (Krim Ljubliana), Jéssica Quintino (Odense), Sabina Jacobsen (CSKA Moscova), Amanda Kurtović (Kastamonu), Francielle Gomes da Rocha (Esporte Clube Pinheiros), Larissa Fais Munhoz Araújo (Minaur Baia Mare). Acestea li se vor alătura celorlalte 3 jucătoare străine care rămân în lotul Brăilei: Jovana Sazdovska, Maryia Kanaval și Morena Tamires Lima. 

Jucătoarele românce din lotul HC Dunărea Brăila în sezonul 2021-2022 vor fi: Elena Șerban, Ana Elena Caraman, Nicoleta Safta, Mirabela Coteț, Aneta Udriștioiu, Ștefania Epureanu, Andreea Sandu. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.