Încă o victorie pentru Dacia Unirea Brăila în meciurile de pregătire

Sâmbătă la prânz, Dacia Unirea Brăila a jucat un prim mei de pregătire în cantonamentul pe care îl face la Poiana Brașov. Echipa antrenată de Florentin Petre a întâlnit pe ACS Prejmer, echipă din Liga a 4-a Brașov, pe care i-au învins cu 4-0 (1-0). Golurile au fost marcate de Valentin Robu, Narcis Ioniță de două ori și Marius Moroianu.

În prima repriză Dacia Unirea a început în formula: George Tudor – Cristian Postoarcă, Florin Lungu, Bogdan Dumitru, Sebastiano Cosentino – Paul Cubleșan, Alexandru Cotigă – Ștefăniță Sava, Patrick Petre, Valentin Robu – Cosmin Zamfir.

În repriza a doua au jucat: Octavian Stanciu  – Codruț Anghel (Andrei Dobre), Andrei Pleșa (Silviu Sloată), Marius Moroianu, Cosmin Novac – Narcis Ioniță, Florin Lungu, Alexandru Cotigă, Andrei Apostolache – Rareș Cristea (Baby), Alexandru Duțu.

După acest joc au semnat cu Dacia Unirea Brăila și vor juca în returul Ligii a 3-a, 6 jucători veniți de la Sportul Snagov, echipă care a terminat turul Ligii a 2-a pe locul 18 și care se află la un pas de desființare..

Noile achiziții sunt:Paul Cubleșan – 22 de ani – evoluează ca mijlocaș ofensiv/dreapta, care a mai jucat la Dacia Unirea Brăila; Cosmin Novac – 22 de ani – mijlocaș stânga; Narcis Ioniță – 20 de ani – mijlocaș ofensiv/dreapta; Florin Lungu – 26 de ani – mijlocaș defensiv; Octavian Stanciu – 22 de ani – portar; Cristian Postoarcă – 20 de ani – fundaș dreapta.

Cu acești jucători veniți de la Sportul Snagov numărul noutăților în lotul Daciei Unirea Brăila a ajuns la 15.

Mâine, Dacia Unirea va juca un alt meci amical, tot cu o altă echipă din Liga a 4-a brașoveană, AS Prima Brăduț.

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.