Început de weekend cu probleme pentru un tânăr brăilean

Un tânăr în vârstă de 21 de ani nu și-a început weekendul așa cum probabil  plănuise. Vineri spre sâmbătă noapte, o întâlnire cu prietenii săi s-a încheiat la sediul Jandarmeriei brăilene, după ce echipajul aflat în serviciu a găsit asupra sa un pachețel cu substanță vegetală și un obiect folosit la mărunțirea substanței respective.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 00:20, la intersecția Bulevardului Dorobanților cu Șoseaua Râmnicu Sărat. Echipajul de jandarmerie se afla în patrulare, în momentul în care a observat patru băieți stând de vorbă. La vederea jandarmilor, unul dintre tineri ar fi aruncat pe spațiul verde un pachețel și devenise agitat. Devenind cu toții suspecți, jandarmii i-au interceptat, i-au legitimat și au efectuat controlul corporal preventiv. Asupra unuia dintre băieți, în buzunarul hainei, a fost găsit un obiect ce ilustra o frunză de cannabis, obiect folosit de regulă la mărunțirea substanțelor vegetale.

Băiatul a recunoscut că obiectul este al său și că, la vederea echipajului, a aruncat în spațiul verde un pachețel ce conține o substanță vegetală pe care o deținea pentru consumul propriu.

Ulterior, acesta a fost condus la sediul Jandarmeriei, alături de ceilalți trei prieteni de-ai săi, pentru întocmirea actului de sesizare.

Cercetările vor fi continuate de instituțiile abilitate.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.