Înfrângeri la limită pentru echipele brăilene din Liga a 3-a

Înfrângeri la limită pentru echipele brăilene din liga a 3-a
Înfrângeri la limită pentru echipele brăilene din liga a 3-a

Ambele echipe brăilene din Liga a 3-a au pierdut la limită meciurile de pe teren propriu din etapa a VIII-a. CS Făurei a condus liderul timp de 65 de minute, dar a pierdut cu 1-2. Sportul Chiscani a fost învinsă de Înainte Modelu, după un meci în care a ratat cât pentru două meciuri.

CS Făurei a deschis scorul în minutul 15, după o minge aruncată în careu de Bănel Nicoliță, Andrei Pușcașu a trimis în poartă mingea pe care portarul Leo Dobre nu a reușit să o prindă. În minutul 80 Gabriel Teodorescu a șutat din afara careului şi l-a învins pe portarul Tudor, 1-1. În minutul 83 fundaşul Romeo Soare a șutat din careul mic dar portarul Tudor a scos de pe linia porţii. Mingea a fost recuperată de jucătorii de la Slobozia.  ajuns la Constantin Toma, care a şutat cu boltă şi a marcat golul de 2-1 pentru Unirea Slobozia.

CS Făurei: G. Tudor – Mocanu, Căldăraru, B. Nicoliță, A. Huțu (min. 87 Drezaliu) – D. Percă, A. Pușcașu, Băicoianu, F. Roată (min. 75 Cr. Merțan) – I. Cristian, S. Samar.

În meciul de la Chiscani, Înainte Modelu a deschis scorul în minutul 3 prin Cristian Flisc. Gazdele au ieșit la atac, dar nu au reușit să înscrie, având și o bară prin Zaharia. În schimb au făcut-o cei de la Modelu, pe contraatac, în minutul 21, finalizat de Gelu Ulmeanu.

În minutul  42 Claudiu Zaharia a redus din diferenta după o centrare a lui Mihai. Putea fi 2-2 în minutul 44, însă Mihai, de la doar 5-6 metri, poziție centrală, a trimis mingea peste transversală.

După pauză, gazdele au ratat prin Moldoveanu în minutul 60 și Bogdan Dumitru. Cei care aveau să înscrie au fost tot oaspeții, în minutul 68, prin Claudiu Flisc.

În minutul 71 unul dintre fundașii echipei oaspete a jucat mingea cu mâna în propriul careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

În minutul 77 Alin Radu a fost faultat în careu. Ștefan Adamache a executat penalty-ul și a redus din handicap. Putea fi 3-3 în minutul 79, dar Voicu a scos de sub transversală mingea șutată de Moldoveanu.

Sportul Chiscani: Popescu – Bălan, Preda, Boga, B. Dumitru – Lovin (min. 25 Zaharia), Chihaia (min. 84 Gavrilă) – Mihai (min. 63 M. Pascu), Adamache, Moldoveanu – A. Radu.

În etapa viitoare,ambele echipe brăilene din Liga a 3-a vor juca în deplasare. Sportul Chiscani va întâlni, sâmbătă, 20 octombrie, pe Axiopolis Cernavodă. CS Făurei va juca la Înainte Modelu, vineri, 19 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.