Înregistrat de radar cu 173 km/h

În data de 25 octombrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de prevenire şi combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, au aplicat 99 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 12 permise de conducere ca urmare a abaterilor rutiere constatate. Poliţiştii rutieri au organizat şi desfăşurat acţiuni ce au avut ca scop depistarea conducătorilor auto care depăşesc limita legală de viteză, atât în localităţi cât şi în afara acestora.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat 53 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 11 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză în localitate – 173 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, ce rula pe DN2E85, în localitatea Poşta Câlnău.

Alt permis de conducere a fost reţinut pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric.

Sancţiuni contravenţionale au mai fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (8), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (3), dar şi 17 de sancţiuni pentru alte abateri în trafic.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 45.000 de lei.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.