Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac a vorbit despre candidatul PSD la funcția de primar al comunei Viziru, la alegerile parțiale care vor avea loc pe 27 iunie. Chiriac s-a declarat optimist că Ana Conelia Măcrineanu va câștiga alegerile și Viziru va rămâne o comună condusă de primar PSD. 

”A fost consilier local, face parte de foarte mult timp din echipa PSD, este actualul viceprimar al comunei. Considerăm că e o doamnă care poate îndeplini și funcția de primar, e un om cu suflet, care se gândește la comunitate, care întotdeauna a fost pe străzile localității pentru a rezolva problemele cetățenilor, împreună cu fostul primar. Ne vom lupta astfel încât această comună să rămână în continuare o comună PSD, pentru că singura șansă de dezvoltare a acestei comune pe actuala guvernare e Consiliul Județean. Și îi voi da tot sprijinul, astfel încât proiectele pe care și le-a propus să le ducă la bun sfârșit” a declarat președintele CJ Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentScade numărul cazurilor de infectare, dar și numărul de persoane vaccinate
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Copilăria în comunism vs. capitalism. De la „portița către visare” la anxietate și dependența de ecran. „Să nu uităm cât de copii putem fi, indiferent de vârstă”