Jandarmii vor asigura buna desfășurare a Târgului de Iarnă!

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României precum şi pe timpul desfăşurării Târgului de Iarnă din perioada 29 noiembrie – 08 decembrie 2019.

Astfel, efectivele de jandarmi, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii din cadrul M.A.I., vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea civilizată a manifestărilor  cultural-artistice.

Jandarmii brăileni vor fi prezenţi alături de cetăţeni pe platoul din Piaţa Independenţei, pe timpul activităţilor ce se vor desfăşura aici, dar vor avea şi misiunea de a veghea ca parada militară să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

În data de 30 noiembrie 2019 începând cu ora 1600, jandarmii brăileni vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării paradei Portului Popular, paradă desfăşurată pe traseul Dispecerat Braicar (Bariera Călăraşilor) – Strada Pietăţii – Strada Şcolilor – Bulevardul Independenţei – Platoul Primăriei, paradă care se va desfăşura şi în data de 01.12.2019 începând cu ora 1600 pe traseul Viziru ( IMB) – Calea Călăraşilor – Bariera Călăraşilor – Piaţa Independenţei.

De asemenea, pe perioada desfăşurării „Târgului de iarnă” jandarmii brăileni vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării manifestărilor artistice care se vor desfăşura în Piaţa Independenţei.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Jandarmeria Brăila recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile şi măsurile luate de forţele de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul patrulelor de jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.