Junioarele 1 de la LPS Brăila, victorie la scor în deplasarea de la București

Junioarele I de la LPS Brăila au realizat o nouă victorie la scor în meciul din penultima etapă a seriei B a campionatului național. Fetele pregătite de Cristi Preda au câștigat pe terenul ultimei clasate din serie, CT Media București, cu scorul de 41-24 (19-9). 

Meciul a fost un simplu antrenament pentru fetele de la LPS Brăila, unele dintre ele fiind și componente ale echipei de Divizia A a HC Dunărea Brăila. Brăila a condus cu 7-0, bucureștencele marcând primul gol în minutul 9. Fetele de la LPS Brăila au intrat la pauză cu un avans de 10 goluri, dar în repriza a doua nu au lăsat garda jos și și-au mărit permanent avantajul de pe tabela de marcaj. Cea mai mare diferență dintre cele două echipe a fost de 17 goluri, înregistrată prima dată la scorul de 20-37, în minutul 52. Aceeași diferență avea să se înregistreze și la finalul meciului.

Pentru LPS Brăila au marcat: Adelina Iordache -10 goluri, Andreea Sandu -6, Cristina Surdu -6, Anca Popescu -4, Diana Gașpar -4, Iulia Sava -4, Ioana Conțu -3, Amalia Terciu -3, Sara Hodiș -1. 

Fetele de la LPS Brăila ocupă locul 2 în seria B și în ultima etapă din faza grupelor va juca pe teren propriu cu ACS Unirea Dobroiești.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.