Junioarele I de la LPS Brăila au realizat o nouă victorie la scor în meciul din penultima etapă a seriei B a campionatului național. Fetele pregătite de Cristi Preda au câștigat pe terenul ultimei clasate din serie, CT Media București, cu scorul de 41-24 (19-9). 

Meciul a fost un simplu antrenament pentru fetele de la LPS Brăila, unele dintre ele fiind și componente ale echipei de Divizia A a HC Dunărea Brăila. Brăila a condus cu 7-0, bucureștencele marcând primul gol în minutul 9. Fetele de la LPS Brăila au intrat la pauză cu un avans de 10 goluri, dar în repriza a doua nu au lăsat garda jos și și-au mărit permanent avantajul de pe tabela de marcaj. Cea mai mare diferență dintre cele două echipe a fost de 17 goluri, înregistrată prima dată la scorul de 20-37, în minutul 52. Aceeași diferență avea să se înregistreze și la finalul meciului.

Pentru LPS Brăila au marcat: Adelina Iordache -10 goluri, Andreea Sandu -6, Cristina Surdu -6, Anca Popescu -4, Diana Gașpar -4, Iulia Sava -4, Ioana Conțu -3, Amalia Terciu -3, Sara Hodiș -1. 

Fetele de la LPS Brăila ocupă locul 2 în seria B și în ultima etapă din faza grupelor va juca pe teren propriu cu ACS Unirea Dobroiești.  

Articolul precedentPoliţiştii români au pus în aplicare 21 de mandate europene de arestare
Articolul următorExpoziție documentară cu prilejul aniversării a 652 de ani de atestare documentară a Brăilei