Juniorii U 6 de la Kinder Brăila au câștigat „Cupa Inizio Junior”

Juniorii U 6 de la Kinder Brăila au câștigat „Cupa Inizio Junior”
Juniorii U 6 de la Kinder Brăila au câștigat „Cupa Inizio Junior”

La sfârșitul acestei săptămâni, la Focșani, s-a desfășurat „Cupa Inizio Junior” la fotbal, competiție rezervată copiilor născuți în anul 2013. Kinder Brăila a reușit să câștige această competiție, obținând cinci victorii din tot atâtea meciuri. 

La „Cupa Inizio Junior” au participat 8 echipe, care au fost împărțite în două grupe. Băieții de la Kinder Brăila au făcut parte din grupe B, alături de: Inizio Junior Focșani, Pumas Iași și Covaci Junior Focșani.

Rezultatele înregistrate de Kinder Brăila în meciurile din grupă:

Kinder Brăila-Pumas Iași 2-1. Ambele goluri ale brăilenilor au fost marcate de Răzvan Giurgiu.

Kinder Brăila-Inizio Junior Focșani 5-0. Răzvan Giurgiu a marcat patru goluri, iar Robert Stoica a marcat un gol.

Kinder Brăila-Covaci Junior Focșani 2-1. Pentru brăileni au marcat Răzvan Giurgiu și Robert Stoica.

Cu 9 puncte obținute în grupă copiii de la Kinder Brăila s-au calificat în semifinalele competiției, acolo unde au întâlnim ocupanta locului 2 din grupa A, C.S.O. Buhuși. Copiii de la Kinder i-au învins pe cei de la Buhuși cu scorul de 4-1, cu 3 goluri marcate de Răzvan Giurgiu și 1 gol marcat de Gabriel Anghel.

În finala competiției Kinder Brăila au învins-o din nou pe Pumas Iași, de data aceasta cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Răzvan Giurgiu și Robert Stoica.

Pe locul 3 la „Cupa Inizio Junior” s-a clasat Didi Junior Iași.

Doi dintre fotbaliștii brăileni au câștigat și premii speciale. Luca Gavrilă a fost desemnat cel mai bun portar, iar Răzvan Giurgiu a fost golgheterul turneului cu 11 goluri marcate.

Lotul echipei Kinder Brăila a fost format din: Luca Gavrilă, Robert Stoica, Bogdan Strătilă, Ștefan Chivu, Gabriel Anghel, Răzvan Giurgiu, Rareș Aldea, Nicolas Zamfir. Antrenor Florin Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.