La sfârșitul acestei săptămâni, la Focșani, s-a desfășurat „Cupa Inizio Junior” la fotbal, competiție rezervată copiilor născuți în anul 2013. Kinder Brăila a reușit să câștige această competiție, obținând cinci victorii din tot atâtea meciuri. 

La „Cupa Inizio Junior” au participat 8 echipe, care au fost împărțite în două grupe. Băieții de la Kinder Brăila au făcut parte din grupe B, alături de: Inizio Junior Focșani, Pumas Iași și Covaci Junior Focșani.

Rezultatele înregistrate de Kinder Brăila în meciurile din grupă:

Kinder Brăila-Pumas Iași 2-1. Ambele goluri ale brăilenilor au fost marcate de Răzvan Giurgiu.

Kinder Brăila-Inizio Junior Focșani 5-0. Răzvan Giurgiu a marcat patru goluri, iar Robert Stoica a marcat un gol.

Kinder Brăila-Covaci Junior Focșani 2-1. Pentru brăileni au marcat Răzvan Giurgiu și Robert Stoica.

Cu 9 puncte obținute în grupă copiii de la Kinder Brăila s-au calificat în semifinalele competiției, acolo unde au întâlnim ocupanta locului 2 din grupa A, C.S.O. Buhuși. Copiii de la Kinder i-au învins pe cei de la Buhuși cu scorul de 4-1, cu 3 goluri marcate de Răzvan Giurgiu și 1 gol marcat de Gabriel Anghel.

În finala competiției Kinder Brăila au învins-o din nou pe Pumas Iași, de data aceasta cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Răzvan Giurgiu și Robert Stoica.

Pe locul 3 la „Cupa Inizio Junior” s-a clasat Didi Junior Iași.

Doi dintre fotbaliștii brăileni au câștigat și premii speciale. Luca Gavrilă a fost desemnat cel mai bun portar, iar Răzvan Giurgiu a fost golgheterul turneului cu 11 goluri marcate.

Lotul echipei Kinder Brăila a fost format din: Luca Gavrilă, Robert Stoica, Bogdan Strătilă, Ștefan Chivu, Gabriel Anghel, Răzvan Giurgiu, Rareș Aldea, Nicolas Zamfir. Antrenor Florin Giurgiu.