La volan, fără permis! Tânărul s-a ales cu dosar penal!

Aproape 7600 de sancțiuni aplicate de polițiștii de la rutieră în primele 3 luni ale anului
Aproape 7600 de sancțiuni aplicate de polițiștii de la rutieră în primele 3 luni ale anului

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică

 

În perioada 25 – 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor şi a unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor au fost verificate 25 de societăţi comerciale, legitimate peste 100 de persoane şi oprite în trafic și controlate 52 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 10 şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 67 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 31.670 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 56 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, și 11 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

La data de 26 octombrie a.c., la ora 21:30, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea o mașină pe strada Mihai Bravu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.